ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΥΙΟΙ ΕΠΑΜ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΕΠΕ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1962 με ένα μικρό μαγαζάκι στην οδό Αριστογείτονος στο κέντρο της Αθήνας. Γρήγορα επεκταθήκαμε σε δύο νέα καταστήματα στην οδό Ευριπίδου 45 και στην οδό Αθηνάς 40 και αργότερα στην οδό Ερμού.

Το έτος 2000 ήταν κομβικό διότι εξαγοράσαμε την εταιρεία “Χαρ. Χατζηβασιλείου & Υιοί Ο.Ε.” με έδρα τους πρόποδες της Πάρνηθας με ιστορία 100 ετών στην παρασκευή του χαλβά και του ταχινιού.

Έχοντας λοιπόν την πολυετή πείρα στην επεξεργασία των ξηρών καρπών προστέθηκε η αγάπη και αφοσίωση στην παραγωγή ταχινιού από επιλεγμένους σπόρους σουσαμιού και στη ζύμωση του ταχινιού με ζάχαρη για την παραγωγή χειροποίητου χαλβά με βάση τις μυστικές συνταγές της εταιρείας.

Σήμερα βρισκόμαστε στη Λεωφ. Καραμανλή 199 – Αχαρνές σε ιδιόκτητο εργοστάσιο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για να σας προσφέρουμε ό,τι εκλεκτό προσφέρει η ελληνική αλλά και παγκόσμια γη.

Οι μυστικές συνταγές του χαλβά, ταχίνι, λουκούμια, φυλάσσονται βαθιά μέσα στην ψυχή μας και βγαίνουν κάθε φορά που παράγουμε τα λαχταριστά μας προϊόντα.

Πιστοποίηση για παραγωγή βιολογικού

χαλβά-ταχινιού-ξηρών καρπών

Πιστοποίηση HACCP

(Codex Alimentarius)